Drømmefanger

Drømmefanger

Drømmefanger til alle rum

Hjemme hos os har vi drømmefanger op flere steder. Denne flotte lilla drømmefanger fandt vi hos Pilos. Det er en super fed webshops der sælger masser forskellige spirituelle ting og krystaller.

Jeg faldt for den lille drømmefanger da den er rolig og sart i farven. Spindet der er lavet omkring pilekvistene er utrolig smukt og diskret. Perlerne er med til at de smukke fjer ikke flagre rundt på drømmefangeren.

Vi er ikke spirituelle og troede ikke på drømmefangere.

Ja for at være ærlig så lå det slet ikke i kortene at jeg skulle købe spirituelle ting da min tro på det ikke rigtig rækker til det jeg ikke kan se men min dreng på 5 år kom en dag hjem og spurgte efter en drømme fanger. Vi kiggede rundt på nettet og kunne læse at mange faktisk anbefaler dem da de giver ro til de små.

Peter har problemer med at sove så vi tænkte at det ikke kunne skade noget. Faktisk siden vi har sat den første op har Peter kunne sove igennem om natten. Før hen kunne han godt vågne op flere gange og være bange men i dette tilfælde der har vi måtte give os og nu er der gået hel sport i at finde de flotteste drømmefangere vi har finde.

Pilos webshop

Da vi handlede i Pilos webshop havde vi nogle spørgsmål til ejeren og efter vi havde skrevet til Pia så fik vi hurtigt svar. Service var helt i top og selv om den var i rest ordre så kom den faktisk 4 dage efter vi havde bestilt. Pengene blev først trukket på vores konto da varen var bestilt så alt i alt kan vi kun anbefale Pilos webshops. Vi kommer helt sikkert igen og handler hos dig Pia. Tak for en god handel trods alle vores spørgsmål.

Drømmefanger

Tilbage til forsiden